Fotografiranje z vnuki

Dandanes imamo veliko fotografij, ki so posnete s telefonom, mimogrede in so lep spomin, ki pa običajno ne najde svoje poti do tiskanja. Za vas sem pripravil posebno ponudbo, da se boste ob fotografiji svojega vnučka in/ali vnukinje, ki vam bo krasila steno, vsak dan nasmehnili.

Kako in kje

Fotografiranje bo potekalo v nedeljo in ponedeljek (točni termini so na dnu strani). Če vam ta termin ne ustreza, vas prosim, da se dogovorite še z vsaj eno drugo osebo za fotografiranje in z veseljem se vam prilagodim. Upam, da razumete, ker mi studio namreč ni ves čas na voljo in potrebujem, kar nekaj časa, da postavim luči in opremo.

Fotografiranje poteka v studiu v Vevčah v Ljubljani. Po elektronski pošti vam pošljem točen naslov in navodila, ko se dogovorimo za termin.
Fotografirajo se lahko največ 4 osebe. Več jih zaradi omejitev ne morem sprejeti v studio.
Vsaka skupina bo imela 45 minut časa, da se dogovorimo, kaj si želite, da se pofotkamo in da se po fotkanju odločite, katere slike so vam všeč in bodo deležne obdelave.

Prejeli boste izbranih 5 fotografij v digitalni obliki, ki vam jih bom na licu mesta tudi natisnil v velikost 10×15.

Predstavljam si, da bi lahko teh 5 fotografij imelo sledeče motive:
* 1 skupinska fotografija (če pride več otrok),
* 1 fotografija babica + otrok (z vsakim vnukom/vnukinjo),
* slike po izbiri.
Če želite vam bom eno sliko retuširal. Retuša pomeni, da odstranimo stvari, ki so na sliki in jih nadomestimo z izmišljenimi. Moj stil retuširanja je takšen, da želim ohranjati naraven videz osebe.

Cena 50€

40€ v marcu 2021

Dodatna možnost: kvaliteten tisk fotografije in okvir.
Izbrano fotografijo vam lahko natisnejo na kvaliteten papir Summerset v Studiu Černe v velikost 13×18 ali 10×15 ter jo vstavijo v črn okvir s paspartujem.
Cena od 30€ dalje, odvisno od velikosti slike in okvirja.

Fotografiranje poteka v skladu s trenutnimi ukrepi, zato je obvezno razkuževanje rok pred vstopom, nošenje maske (razen med fotkanjem) ter seveda ravnanje po priporočilih NIJZ. 

040 704845 Anže

Termini